Hoe ervaart u autorijden momenteel?

Doe de Rij Bewust Test

Met de jaren gaat u autorijden anders ervaren. Misschien vindt u het niet meer zo prettig om in het donker te rijden? Of het lukt niet meer om helemaal over uw schouder te kijken? Veel automobilisten krijgen hier op een gegeven moment mee te maken. Juist daardoor zijn er ook al heel veel oplossingen bedacht. Van nachtzichtbrillen tot opfriscursussen tot een dodehoekspiegel speciaal voor personenauto's. Alleen moet u zich dan wel eerst bewust zijn van uw eigen rijgedrag. De Rij Bewust Test helpt u daarbij.   

Ontvang direct persoonlijke tips en adviezen
Doe de Rij Bewust Test en ontdek hoe prettig en veilig u zich voelt in het verkeer. We leggen u 38 herkenbare situaties voor en u hoeft alleen maar het antwoord te kiezen dat het beste bij u past. Het invullen kost ongeveer 15 minuten. Op basis van uw antwoorden geven wij u praktische tips en adviezen.

Anoniem en vertrouwelijk
De test is anoniem, vertrouwelijk en geheel vrijblijvend. U krijgt een persoonlijk verslag dat u direct online kunt bekijken of downloaden. Voel u vrij om eerlijk te antwoorden, dan krijgt u adviezen waar u echt iets aan heeft.

Tip: Doe de hele test
Het is belangrijk dat u online blijft wanneer u de Rij Bewust Test maakt. Als u halverwege stopt en offline gaat, kunt u niet op een later moment verdergaan waar u gebleven was. U moet dan dus weer vanaf de eerste vraag beginnen.

 

Klik hieronder op de rode pijl om verder te gaan.